ODRŽAVANA REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA ZHBH ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE – PODRUŽNICA KNIN

Sinoć, 22. siječnja s početkom u 18,15 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Knina održala se redovna izborna Skupština ZHBH Šibensko-kninske županije za podružnicu Knin.
U prisustvu predsjednice ZHBH Šibensko-kninske županije Lucije Toprek, tajnika Igora Lozančića i bivšeg predsjednika, a sada člana Glavnog odbora Zajednice, izabrano je novo vodstvo Podružnice. Za predsjednicu je izabrana Barbara Alilović, za tajnika Donald Dumančić, a za ostale članove Glavnog odbora izabrani su Marinko Tokmakčija, Cvija Krasić, Katarina Keser, Davor Šimičević i Slaven Janković. U Nadzorni odbor izabrani su Slavica Matić, Katarina Teklić i Zoran Čavara.
Novim mandatnim razdobljem nastavlja se djelovanje Udruge i u ovome dijelu naše županije, gradu Kninu u kojem živi značajan broj Hrvata doseljenih iz Bosne i Hercegovine, kao i njihovih potomaka. Povezivanje članova, kako na županijskoj, tako i na lokalnoj razini u smislu kulture, umjetnosti, ekonomskih i socijalnih djelatnosti jedni su od osnovnih ciljeva Zajednice, stoga će upravo na spomenutom biti glavna pozornost novoga vodstva. Naši članovi mogu očekivati u skoro vrijeme poziv na unaprjeđenje upravo tih ciljeva, te zajedničko kreiranje budućih aktivnosti.
Zahvaljujemo ovim putem vodstvu Zajednice i članovima na ukazanome povjerenju kao i dosadašnjem vodstvu kojem je na čelu bio Slaven Ivić na uspješnom vođenju naše podružnice.

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.