9. TURNIR U TUCANJU USKRSNIH JAJA

Vodice,  travanj  2022. godine

 

Po travanjskoj buri na Uskrs 2022 godine održan   9.-TURNIR U TUCANJU USKRSNIH JAJA (iako smo u desetoj godini zbog korone jedna je godina preskočena),

u organizaciji ZAJEDNICE HRVATA BIH ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE  u Vodicama ispred župne crkve Našašća sv. Križa u 10 sati poslije svečane svete mise a  u Srimi ispred župne crkve Blaženog Alojzija Stepinca u 11 sati poslije svete mise .

Turnir su otvorili iskusni župnik don Franjo Glasnović i gradonačelnik Ante Cukrov koji prvi put sudjeluje na ovom turniru ali mu nije pomogla početnička sreća jer je župnik odnio pobjedu ali dogodine očekujemo revanš.

Pobjednica turnira u Vodicama je Božena Blatančić koja prvi put nosi pobjedu iako joj je sin već bio u finalima ali nije osvojio nikada turnir a za najljepše jaje je nagrađena Lara Prskalo koja je iz Zagreba ali dolazi na blagdane u Vodice.

Na Srimi je pobjedila mlada Bruna Jozanović kojoj je dida izabrao jaje na poseban način a prvi put imamo nekoga ko je obranio titulu tako je Franko Zelić drugu godinu za redom pobjednik u izboru za najljepše jaje.

 

Sretan Uskrs!!!

Vaša Zajednica Hrvata BiH Šibensko-kninske županije

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.