11.DANI KULTURNE BAŠTINE HRVATA BiH Šibensko-kninske županije

Ove godine program 11.DANE KULTURNE BAŠTINE HRVATA BiH Šibensko-kninske županije se održava u dva grada, Kninu i Vodicama iako su u organizaciju uvijek uključene sve podružnice Vodice,Knin,Šibenik i Rogoznica.

Dani će početi u Kninu 29.studenog 2018 godine u crkvi Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u 18h misom a potom  predstavljanjem knjige VELIMIRA BUGARINA –DRUGA STRANA RATA(o ratnoj svakodnevnici u Lašvanskoj dolini).

Istu knjigu ćemo predstaviti u Vodicama 30.studenog 2018 godine u Gradskoj knjižnici Vodice sa početkom u 18.30h.i imati ćemo projekciju kratkoga filma o deset godina naše Zajednice.

U subotu 1.prosinca 2018 godine u hotelu Olympia u Vodicama održati će se središnji skup i svečana večera za brojne goste i članove a nastupiti će Mate Bulić,KUD iz Hrvatskog centra Linz Austria te Marko Bošnjak iz Rame BiH.

Karte se mogu nabaviti na recepciji hotela Olympia ili kod naših volontera a info na broj 098 337 896.

Dane zajedništva i kulturne baštine završavamo svetom misom u Srimi župna crkva Blaženog Alojzija Stepinca sa početkom u 10h koju će animirati i pjevati gosti iz Austrije .

 

    

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.